CERTIFICARI

Sistem de Management al Calitatii ISO 9001.pdf

Sistem de Management al Sigurantei Alimentului ISO 22000.pdf

Sistem de Management de Mediu ISO 14001.pdf

Generalitati

Certificarea ISO reprezinta garantia implementarii si respectarii unui sistem de management integrat calitate-siguranta-mediu.

Obtinerea Certificarii ISO reprezinta masura in care societatea noastra este constienta de obligatiile sale, referitoare la calitatea serviciilor sau produselor acordate clientilor.

Sistem de Management al Calitatii ISO 9001

Prin implementarea acestui sistem de management se imbunatatesc relatiile de afaceri ale companiei, constand in cresterea abilitatii acesteia de a satisface cerintele clientilor, asigurand relatii durabile de afaceri.

Certificarea creste increderea clientului ca produsul furnizat este in conformitate cu specificatiile stabilite si optimizeaza performanta firmei, care combinata cu resursele necesare mentine competitivitatea in domeniul de actiune.

Sistem de Management al Sigurantei Alimentului ISO 22000

Ca producator de ambalaje, firma noastra a dorit implementarea Sistemului de Managemant al Sigurantei Alimentului, HACCP fiind o cheie importanta in aceasta directie.

Principiile HACCP

HACCP este abrevierea, in limba engleza, de la expresia "Hazard Analysis. Critical Control Points".

HACCP este un sistem preventiv de control referitor la asigurarea calitatii produselor alimentare, dar aplicabil tuturor sectoarelor din lantul de productieal acestora.

Avantajele Certificarii Sistemului de Management al Sigurantei Alimentului:

  • Cresterea capabilitatii firmei de a realiza si distribui produse sigure pentru consumatori
  • Calificarea mai usoara, ca furnizor al marilor producatori
  • Cresterea increderii consumatorului in produs
  • Reduce pana la disparitie riscul alimentar


Sistem de Management de Mediu ISO 14001

Implementarea Sistemului de Management de Mediu pentru compania noastra ne defineste obiectivele referitoare la reducerea impactului asupra mediului si aplicarea masurilor de imbunatatire a acestora prin:

  • Reducerea consumului de energie
  • Reducerea costurilor de generare si eliminare a deseurilor
  • Utilizarea resurselor regenerabile
  • Promovarea unor produse ecologice competitive
  • Obtinerea unei imagini mai bune in mediul de afaceri.
CONTACT