Sistem de Management al Sigurantei Alimentului ISO 22000

Ca producator de ambalaje, firma noastra a dorit implementarea Sistemului de Managemant al Sigurantei Alimentului, HACCP fiind o cheie importanta in aceasta directie.

Principiile HACCP

HACCP este abrevierea, in limba engleza, de la expresia “Hazard Analysis. Critical Control Points”.

HACCP este un sistem preventiv de control referitor la asigurarea calitatii produselor alimentare, dar aplicabil tuturor sectoarelor din lantul de productieal acestora.

Avantajele Certificarii Sistemului de Management al Sigurantei Alimentului:

  • Cresterea capabilitatii firmei de a realiza si distribui produse sigure pentru consumatori
  • Calificarea mai usoara, ca furnizor al marilor producatori
  • Cresterea increderii consumatorului in produs
  • Reduce pana la disparitie riscul alimentar
iso-22000-page-001-Ambalaje personalizate din carton si hartie-Avensis Grup
By |2018-02-25T16:38:38+00:00februarie 13th, 2018|Certificari Management, Uncategorized|
x

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență online. Prin faptul că sunteți de acord să acceptați utilizarea cookie-urilor în conformitate cu politica noastră de cookie-uri.

Setările de confidențialitate
NumeActivat
Cookie-uri tehnice
Pentru a utiliza acest site web, folosim următoarele cookie-uri tehnice necesare: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a putea oferi o experienta cat mai placuta
WooCommerce
Utilizăm WooCommerce ca sistem de cumpărături. Pentru coș și procesarea comenzii 2 cookie-uri vor fi stocate: woocommerce_cart_hash & woocommerce_items_in_cart. Aceste module cookie sunt strict necesare și nu pot fi dezactivate.